in

JOVANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Sanja se udaje u nedelju, ali ne za Matoru! (VIDEO)

Veliki šef je poslao još jedno pismo o misterioznom izazovu, a kada je Lepi Mića pročitao o čemu se radi, zadrugari su se oduševili.

 Dragi zadrugari, svako od vas je imao prilike da prisustvuje nekoj svadbi. Nažalost, većina svadbi i veselja sadrže sve manje tradicije i narodnih verovanja. Veliki šef smatra da je zanimljivo da svaki iskusi svadbe kakve su bile po starim običajima. Trudite se da u nedelju organizujete pravu tradicionalnu svadbu. Sve je na vama. Mlada i mladoženja će biti Sanja i Savo. Vi treba da podelite ostale uloge. Ko su roditelji, stari svat, kum, kuma, mladin brat i sestra, matičar na venčanju. Moraćete da napravite mladalačku tortu koja će biti na tri sprata. Postoji jedna stvar bez kojeg nisu postojala venčanja. Mlada mora imati venčanicu, vi morate sašiti venčanicu i veo. Matora i Bane su zaduženi za organizaciju momačke i devojačke večeri. Sva dodatna obaveštenja ćete dobiti naknadno – pisala je u pismu Velikog šefa.

Zadrugari su odmah krenuli da dele uloge, a kako je sve izgledalo, pogledajte u videu.

Šta mislite o članku?

50 points
Upvote Downvote
Avatar

Autor teksta: Gordana
Izvor: Alo!

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

U ZADRUZI JE PRIČAO DA JE DRAGANA LJUBAV NJEGOVOG ŽIVOTA: Razveo se Mirko Gavrić!

ZBOG FIZIČKOG NASILJA NAD SUZANOM PEROVIĆ I NADEŽDOM BILJIĆ: Miki Đuričić priveden u policijsku stanicu, saslušanje u toku!