in

JOŠ UVEK VOLI ĐURIČIĆA! Suzana Perović: Više me boli srušena slika o ljubavi nego Mikijev šamar

Suzana Perović apeluje na producente da u rijalitije više nikad ne pozovu njenog bivšeg dečka Mikija Đuričića, koji ju je ošamario dok su bili u “Zadruzi 2”, zbog čega je dobio godinu dana kućnog zatvora.

– On ne treba više nikada da uđe u nijedan rijaliti! Miki je druga osoba kada uđe u rijaliti, među tim ljudima on se potpuno promeni. Kada izađe iz kuće i bude sa mnom nasamo, Miki je drugačiji, dobar čovek – rekla je pevačica.

Iako je u “Zadruzi 2” najavila da će ga tužiti za fizičko nasilje, Suzana se predomislila.

– Volim ga, još se emocije nisu ugasile, ali ja ću se ohladiti kada se vratim svom normalnom životu. Tamo me je sve podsećalo na njega i nisam mogla da se ohladim – kaže Perovićeva i dodala da će lako preboleti batine, ali ne i to što ju je pčelar razočarao:

– Više me boli srušena slika o ljubavi nego šamar. Pravili smo planove za zajedničku budućnost, skidali smo mikrofone da bismo pričali o tome. Šta je bilo u njegovoj glavi, ja ne znam. Nisam se folirala, ja nisam klinka niti želim da se igram emocijama.

Ona kaže da je prvi put u životu bila žrtva nasilja i napomenula da njen bivši muž Vlada Perović nikad nije digao ruku na nju.

– Vlada me nikada nije udario. Zato sam i bila šokirana kada me je Miki ošamario, jer to u životu nisam doživela. Ne bojim se da bi opet mogao neki muškarac da me udari. Ne želim da gubim veru u ljubav. Koliko god godina da imam, imam prava na sreću – završava priču Suzana.

Šta mislite o članku?

43 points
Upvote Downvote
Avatar

Autor teksta: Gordana
Izvor: Informer

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

VOĐA “NOVIH FOSILA” U ZATVORSKOJ BOLNICI: Rajko Dujmić jedva hoda i teško diše?!

VESNA ZMIJANAC O PORODICI, KARIJERI I MUŠKARCIMA: Mlađi su slađi, šta će mi matore drtine?!