in

Nikola Boćanin otputovao na Filipine na izbor Mr. World!

Nikola Boćanin zvanično najlepši Srbin za 2019.godinu upravo je otputovao na Filipine na izbor Mr World.

Nikolu smo sreli na aerodromu pred sam odlazak na takmicenjei iskoristili priliku za razgovor.

1. Kako si se prijavio za takmičenje i da li si se iznenadio kada si proglašen za novog Mistera Srbije?

Prijavio sam se uz pomoć prijatelja, tačnije njihovom preporukom i nagovorom da je to baš za mene i da me vide kao Mistera Srbije. Poslušao sam ih, prijavio se i pobedio. Bio sam mnogo srećan i uzbuđen, ali, isto tako nebih bio iznenađen i da nisam. Svi momci koji su usli u uzi izbor bili su sjajni i zaista sam bio srećan što sam imao priliku da se takmičim u takvoj konkurenciji.

2. Gde će se održati takmičenje i kako si se pripremio ?

Takmičenje će biti održano 23.08 u Manili na Filipinima. Sve vreme od kako sam postao Mister Srbije, tim Miss Yu kompanije i ja sprovodimo zajedno skoro svakodnevne pripreme koje obuhvataju spretnost, znanje , izdrzljivost i veštine u mnogim oblastima. Zadaci koje nam je dao licencor zaista su ozbiljni. Osecam se kao da idem u vojsku.Takmičićemo se u različitim veštinama, talentu, sportu, uviše različitih sportskih disciplina, snalazljivosti, orijentaciji i sl.. Imaćemo i intečektualna i retorička nadmetanja, tako da je za sve to potrebna dobra i temeljna priprema, kako bih svoju zemlju i sebe predstavio na najbolji mogući način.

3. Kakva su tvoja očekivanja vezana za takmičenje?

Pre svega sam siguran da cu mnogo toga naučiti, saznati, mnogo novih iskustava doživeti i upoznati dosta novih ljudi, kultura i običaja kako lokalnog stanovništva Filipina, tako i ostalih zemalja učesnica. Kao i svaki takmičar, pripremam se da pobedim, ali neću biti razočaran ukoliko se to ne desi. Dacu sve od sebe da Srbiju predstavim u svetu nanačin na koji moja zemlja to zaslužuje. Pokazacu da smo spretni, snazni, brzi, mudri, izdrzljivi obrazovani ali pre svega druzeljubivi, miroljubivi, gostoprimnjivi, duhoviti i sarmantni, To je moj cilj a pobeda kao pobeda ako se desi lepo ako ne opet cu biti srecan sto sam imao priliku da mnogim prijateljima skrenem paznju na lepu Srbiju i moj rodni grad Vrnjacku Banju.

4. Kada uzmeš u obzir sav dosadašnji trud i rad koji ulažeš u pripreme za predstojeće svetsko takmičenje, da li si se pokajao što si se prijavio za Mistera Srbije?

Ne. Ni u jednom trenutku. Sav trud i ceo put koji smo zajedno prošli članovi tima Miss Yu kompanije i ja je najautentičniji projekat u kom’ možete da učestvujete. Šira javnost i populacija vrlo često imaju dosta neosnovanih predrasuda o“ Misicama“, a o Misterima još i više. Zahvalan sam na prilici koja mi je pružena, na tome bih se posebno zahvalio gđ Vesni Jugović i timu Miss Yu kompanije. Daću svoj maksimum na svetskomna svetskom takmičenju da to poverenje i opravdam.

Dok smo razgovor privodili kraju Nikoli su se pridruzi MR Crne Gore Nemanja Kaludjerovic i MrBosne i Hercegovine Darko Milovic. Sva tri momka putovala su zajedno. Kako kazu to su zajedno isplanirali komunicirajuci putem drustvenih mreza. Kako rece MR Crne Gore , putujemo zajedno, bicemo uzajamna podrska, ali ali i zdrava konkurencija, pomagacemo se bodricemo jedan drugog ali nek pobedi najbolji.

Smeh i zdrav humor vec je vrcao na aerodromu a ono sto smo uspeli da cujemo dok smo odlazili pao je i predlog da uz muziku Dejana Petrovica „Vrtlog“ zajedno smisle koreografiju koja ce imati primese nacionalnog ritma sve tri drzave . Do tada ostaje da im pozelimo srecu , da ih podrzavamo i da navijamo za svog favorita.

Foto: Marko Crnoglavac

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Avatar

Autor teksta: Gordana
Izvor: Balkan Lifestyle

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Da li su Seka i Veljko najbolji par na estradi?

NEĆETE IH PREPOZNATI: Ovo su sinovi Miloša Bojanića! Bavili su se pevanjem, pa napustili SRBIJU, evo gde ŽIVE! (FOTO)