in

BANE BOJANIĆ PONOSAN: Fascinantno je da publika traži neke pesme koje su snimljene pre 20 godina i zato jedva čekam da zapevamo zajedno!

Bane Bojanić napravio je pravi potez kada je odlučio da se vrati na estradu scenu. On je estradna vrata ponovo otvorio pesmom „Neka“, koja je brzo našla mesto kod publike, nakon čega je pre pevao svoj stari hit „Samo pijan mogu da preboli“, ne nadajući se da će publika tek tada početi da reaguje burno.

Moram da priznam da skoro svakodnevno, od kako se pojavila pesma“ Samo pijan mogu da prebolim“ u novom aranžmanu, dobijam poruke od publike koji žele i neke druge moje pesme da čuju u novom ruhu. Nisam mogao ni predpostaviti da ljudi pamte neke pesme, koje sam snimio pre 20 godina I da ih I danas rado pevaju – rekao je iznenađeno Bane.

Zbog navedenog nismo propustili priliku da Baneta pitamo i da li planira da obradi stare pesme i izda cd sa njima?

Iskreno, to nije bilo u planu. Moj tim I ja smo planirali da snimimo dve, maksimalno tri stare pesme, ali sada kada vidimo kakva je reakcija publike i koliko traže te nove pesme, počeli smo da razmišljamo i o tome – rekao je iskreno Bojanić.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Avatar

Autor teksta: Gordana
Izvor: Balkan Lifestyle

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Gala zabava u srcu mediteranskog dragulja: Obeležen jubilej grupacije Casa del Mare

Gala zabava u srcu mediteranskog dragulja: Obeležen jubilej grupacije Casa del Mare

NIJE IMAO 300 € ZA PRVI SPOT, A SAD SE KUPA U EVRIĆIMA! MC Stojanu jedna tragedija promenila život, a mnogi ne znaju da ima ovu FAKULTETSKU DIPLOMU