in ,

NIJE IMAO 300 € ZA PRVI SPOT, A SAD SE KUPA U EVRIĆIMA! MC Stojanu jedna tragedija promenila život, a mnogi ne znaju da ima ovu FAKULTETSKU DIPLOMU

Foto: mc_stojan/Instagram

MC Stojan od najranijeg detinjstva sanjao je da postane popularan i da se bavi muzikom. Još u osnovnoj školi napisao je prvu pesmu ‘VII 2 je mafija’, a nakon srednje škole upisao je Ekonomski fakultet, što ga je učinilo jednim od retkih pevača koji može da se pohvali fakultetskom diplomom.

I dok danas zarađuje na desetine hiljada evra, kada je započinjao estradnu karijeru nije imao finansijskih sredstava, pa je od roditelja pozajmio 300 evra kako bi snimio prvi spot.

Ovaj posao nikad nisam radio zbog novca, nego zbog ljubavi. Popularnost i evri su samo počeli da dolaze. Mislim da je to tajna uspeha. Moj najveći uspeh je što sam ostao normalan i nikad nisam ‘poleteo’. Mislim da me zbog toga ljudi vole.

Kada se kamere ugase potpuno je običan „dečko iz komšiluka“, koji se trudi da uvek pomaže drugima. On se osvrnuo i na jedan od najtežih trenutaka u svom životu – gubitak oca.

Ja sam normalan dečko koji uživa u životu. Volim da pomažem ljudima. Uvek volim da odvojim deo zarade za one kojima je to potrebno. Slab sam na bolesne pa često kupujem lekove. Moj otac se godinama borio s rakom. Na kraju smo izgubili bitku, ali kad se ugase svetla, MC Stojan uživa u pomaganju – završio je MC Stojan.

Foto: mc_stojan/Instagram

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Avatar

Autor teksta: Gordana
Izvor: Kurir.rs

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

BANE BOJANIĆ PONOSAN: Fascinantno je da publika traži neke pesme koje su snimljene pre 20 godina i zato jedva čekam da zapevamo zajedno!

ŠOK! U ZADRUGU ULAZI BIVŠI DEČKO PREDSEDNIKOVE ĆERKE! Harao je BALKANOM 90-ih, dobijao batine po rijalitijima, a kad vidite koliki mu je honorar, ZAVRTEĆE VAM SE! (FOTO)