in

AngryAngry CryCry CuteCute LoveLove OMGOMG

GDE JE ZAKON ZAKAZAO: Video koji je uznemirio javnost, prvi plasirao doktor Alen Azarić i digao ljude da reaguju!

Video na kom se jasno vidi i čuje vršnjačko nasilje, koje se dogodilo u jednoj školi u Barajevu, prvi je plasirao i pozvao državne organe da reaguju doktro Alen Azarić.

Azarić je na svojoj FB stranici Dr Alen Azarić, putem koje pomaže siromašne i bolesne, objavio autentičan snimak iz osnovne škole, nakon čega se digla javnost. Novinari su brzinom svetlosti preuzeli snimak i objavili na svojim portalima, a na pomenutoj stranici video je pogledalo skoro milion ljudi.

Alen Azarić, poznat je kao neko ko pomaže slabijima, pa je i ovog puta reagovao na taj način.

– Za ovo treba da postoji zakon! Apelujemo na sve roditelje, vaspitavajte vašu decu i povedite računa kako se ponašaju kada pređu prag vašeg doma.Tuga, sramota i užas. Stp nasilju – napisao je Azarić.

Mediji su od Alena dobili I informaciju daje dete koje je mesecima unazad maltretirano, blago autistično i zaostalo u razvoju, a da su joj brat i otac takođe teško bolesni, zbog čega je rešio da ispred svoje fondacije  “Za bolji život” pomogne ovoj porodici.

– Strašno je to što se dešava u našoj državi, kako se ponašaju naša deca i koliko nemaju obzira prema nekom ko je bolestan. Zabrinjavajuće je da niko od drugova nije zaštitio devojčicu, iako su znali da je autistična. I da nije, trebali su je zaštititi, a posebno zbog tog saznanja. Za ovo mora da postoji zakon. Nisam bitan ja, nije bitna činjenica što ću pomoći toj devojčici I njenoj porodici, ali je bitno to što ovo nije jedini slučaj. Drago mi je što su novinari reagovali I preuzeli snimak, koji sam dobio od prijatelja I odmah ga postavio na svoju stranicu. Uspeli smo da dignemo javnost ovaj put, ali nadležni organi moraju adekvatno da stanu na put ovakvim pričama i da odrede adekvatnu kaznu I za tu decu I za njihove roditelje. Deca su ogledalo porodice, što je velika tuga, jer time dolazimo do zaključka das u ta deca videla isto u svojoj kući I počeli isto da sprovode na svojim vršnjacima. Za ovo zakon mora da postoji. Ovome moramo stati na put – rekao je Azarić za naš portal.

I ko zna dokle bi ova priča otišla I koliko bi trajala, da video nije došao u ruke doktora Alena Azarića, kome ljudi veruju I koji je zaslužan što će se ovoj devojčici pomoći na adekvatan način.Ali šta je sa ostalom decom koja isto trpe, dok svi ćute? Šta je sa zakjonom? Gde smo izugubili ljudskost I ko je odgovoran za ovakve stvari? Da li je krivična prijava dovoljna kazna? To su pitanja na koja svi čekamo odgovor, jer vaše dete može biti sledeće. Ne zaboravite to!

Šta mislite o članku?

154 points
Upvote Downvote
Avatar

Autor teksta: Gordana
Izvor: Balkan Lifestyle

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

NEVIĐENO! Rapsody vodi 4000 mladih u pohod na EVROPU!

NEVIĐENO! Rapsody vodi 4000 mladih u pohod na EVROPU!

Misice ulepšale Trg: Evo koja je odnela titulu najlepše!