in

ŽESTOKA SVAĐA IZMEĐU NJIH! Dalila i Dejan se vratili u Zadrugu nakon što su razvalili kapiju!

Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Dalila i Dejan Dragojević vratili su se u „Zadruga 3“ nakon što su pre nekoliko sati razvalili vrata i izašli sa imanja da pričaju s produkcijom.

Haos je nastao u onom momentu kada je Veliki šef doneo odluku da kazni zadrugare koji su spavali dok je trajala emisija sa Milanom Miloševićem.

Dalila Dragojević je pokušala da odbrani svog muža i izjavila je da on ima temperaturu i da ne može da ustane iz kreveta kako bi prisustvovao emisiji. Ona je tada napustila emisiju, a ubrzo je sa  mužem izašla van imanja.

Nakon razgovora sa produkcijom, Dalila i Dejan su se vratili u Zadrugu, a u tom momentu je izbila žestoka svađa između Jovane Tomić Matore i Bore Santane. Seli su potom pored Tomićeve u dnevnoj sobi, dok je ona optuživala Boru da laže.

Dugo su ćutali, Dejan je stavio glavu u Dalilino krilo, a onda je Matora odlučila da ih upita kako je mlađi od braće Dragojević i kako se njegova bolest razvija.

Bolje je sad, popio je sve lekove što treba. Nema sad temperaturu – tiho je rekla Dalila, a onda su nastavili da ćute, da bi zatim otišli u spavaću sobu da odmore jer je došlo vreme kada to nije kažnjivo.

Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Avatar

Autor teksta: Gordana
Izvor: Alo.rs

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

GOCA TRŽAN SE OPASNO IZBLAMIRALA USRED EMISIJE: Nije znala odgovor na pitanje iz OSNOVNE ŠKOLE, ni pomoć voditelja je nije IZVUKLA!

BRODOVI, JEDRILICE, FIJAKERI: U ŠIDU OTVORENA IZLOŽBA UNIKATNIH RUKOTVORINA!