in

SRPSKE MISICE DALE SVOJ DOPRINOS: Sprovedena jesenja akcija čišćenja priobalja reke Save

Foto: Promo

Opština Savski venac i JVP „Srbijavode“ organizovali su zajedničku akciju čišćenja šetališta i priobalja reke Save. Pored podrške JKP „Zelenilo Beograd“, JKP „Gradska čistoća“, JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“, kao i vodoprivrednih preduzeća JVP „Beogradvode“ i „Galovica“, akciji se pridružio i veliki broj građana, javnih ličnosti i sportista, kao i lepotice učesnice ovogodišnjeg izbora Miss Srbije iz kompanije „Miss Yu“.

Na čelu sa direktorom JVP „Srbijavode“ Goranom Puzovićem i predsednicom Opštine Savski venac Irenom Vujović, građani su očistili obalu od Čukaričkog rukavca, deo ispod mosta na Adi, sve do mosta Gazela.

Sakupljnjno je i uklonjeno nekoliko tona raznoraznog đubreta i smeća.

– Ova akcija je još jedan u nizu dobrih primera odlične saradnje između grada i republičkih organa, pokazatelj da vodimo računa o glavnom gradu i rekama kako bi ih učinili lepšim i čistijim. Veoma mi je drago što su se građani odazvali u ovolikom broju i što akcije ove vrste prepoznaju kao apel na podizanje ekološke svesti o važnosti zaštite reka i voda uopšte – rekao je direktor JVP „Srbija vode“ Goran Puzović.

On je dodao da će ovakve akcije postati tradicija i pozvao građane da zajedničkim naporima priobalja naših reka učinimo čistim i urednim kako bi svakodnevno mogli da uživamo u njima.

Predsednica Opštine Savski venac Irena Vujović zadovoljna je odzivom građana i nadležnih preduzeća i izrazila zadovoljstvo zbog učešća zvanične Miss Srbije i Miss Eko.

Lepotice su bile presrećna što su dobile priliku da učestvuju u ovako dobro organizovanoj akciji i izrazile spremnost da isto ponove.

Kako je izgledala ova akcija, pogledajte na fotografijama.

Izvor: Miss Serbia

Foto: Promo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Avatar

Autor teksta: Gordana
Izvor: Miss Serbia

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

ONA JE NAŠLA SVOJ MIR: Goga Terzić otkrila šta je ispunjava! (FOTO)

ONA SPAVA U KOLIMA, A JA U STANU OD 300.000 €: Milica Pavlović najstrašnije isprozivala Radu Manojlović, pa se pohvalila LUKSUZOM, a prvi komšija joj Novak Đoković