in

POSLEDICE SU OZBILJNE Miljani Kulić zdravlje ozbiljno ugroženo! Zbog silnih lekova pojavili joj se pečati po glavi!

Foto: PrintScreen/YouTube

Učesnica rijalitija „Zadruga 3“ o kojoj se najviše priča je Miljana Kulić, a tema zbog koje se podigla najveća prašina svakako je njena trudnoća i kiretaža na koju je otišla. Pored toga, ona redovno privlači pažnju brojnim svađama sa majkom Marijom, ali i zdravstvenim stanjem. Naime, Miljana je psihički nestabilna, te je sklona čestim depresijama.

Bezbroj aktivnost, svađe, trudnoća, veze, abortiranje, nesuglasice sa majkom i sa svojim dečkom Zolom doveli su Kulićevu u situaciju da opet konzumira lekove za smirenje ili kako ona kaže „antidepresive“ te ih neretko meša i sa alkoholom što je strogo zabranjeno.

Miljana nije jedina koja koristi lekove za smirenje i to u obilnim količinama, 70 odsto učesnika je pa reći ću vam, skoro pa navučeno na lekove – kratko je za rekao izvor blizak produkciji Zadruge za medije.

Ono što svakodnevno može primetiti golim okom a što Miljana vešto krije jesu posledice ili nus pojave koje nastaju nakon dužeg konzumiranja lekova za smirenje ili antidepresiva.

Obamrlost, menjanje raspoloženja, znoj, spore misli i spor izgovor su neke od pojava koje se mogu opravdati umorom što ona često i radi ali ono što takođe može da se primeti jeste i velika fleka na Miljaninoj glavi, tj. u predelu gde bi trebala da bude kosa.

 

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Gordana
Izvor: Alo.rs

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

PUKLA TIKVA?! DUGOGODIŠNJI KUĆNI PRIJATELJI SE OTPRATILI NA INSTAGRAMU: Đoganijeva LJUTA na Mirka Gavrića?! (FOTO)