in

11 ŽENA JE ČUVALO MALOG ŽELJKA! Evo kroz šta sve prolaze DADILJE i kako ih Kulićke maltretiraju

Foto: Printscreen Paparaco Lov

Dadilja malog Željka Kulića napustila je imanje u Šimanovicima i ovo je treća dadilja koja nije izdržala sa Kulićkama, a ukupno ih je bilo 11.

Ivan Gajić, koji je nedavo napistio rijaliti, otkrio je pod kakvim to uslovima žive i rade Željkove dadilje, pa tako brzo odustaju od posla. Ispričao je i kako se Miljana i Marija ophode prema njima.

Za dva i po meseca promenili su tri dadilje, mislim da niko ko je normalan ne može da izdrži duže od mesec dana. Bejbisiterke su izolovane od nas, žive u apartmanu, zvanično se ne snimaju, imaju platu i obezbeđene uslove, ali isto tako nemaju telefon, nemaju kontakt sa spoljnim svetom. Kako se dogovore sa produkcijom, ali one baš retko izlaze sa imanja. Osuđene su na rijaliti i na zatvoren prostor – rekao je Ivan.

Imaju Marija i Miljana svoje žute minute. Prvu dadilju Slavicu su izbacile iz apartmana, ima snimak kada joj bacaju stvari. Druga je bila mama od najbolje drugarice Miljanine mlađe sestre, ali ni ona nije izdržala duže od mesec dana, bez obzira što se dugo poznaju. Marija svaku od njih uči šta da radi, nijedna im nije dovoljno dobra, a sve te žene su već dobre u praksi i radile su sa decom ili imaju decu – dodaje Gajić.

U prošloj sezoni su promenile su čak 11 bejbisiterki.

Željko je presladak, predveče imamo slobodne aktivnosti pa možemo da budemo sa njim, tad ga bejbisiterka izvodi i šeta. Isti je Ivan Marinković! Najlepša verzija Ivana iz mlađih dana – rekao je Ivan.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Gordana
Izvor: Kurir.rs/Informer

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

RODILA ME CARSKIM REZOM I 5 MESECI ME NIJE DOTAKLA! Severina u POTRESNOJ ispovesti otkrila da jednoj ŽENI duguje sve

TOMOVIĆ VENE PORED DRAGANE MITAR?! Svi detalji šok rasprave: Zbog ovoga je spreman i da je OSTAVI!