in ,

NOVA DRAMA! SEVERINA NE DA SINOV PASOŠ?! Zarobila malog Aleksandra u Hrvatskoj!

Foto: Shutterstock, Dado Đilas, Damir Dervišagić

Pevačica Severina Kojić, koja je presudom hrvatskog suda ostala bez starateljstva nad Aleksandrom, sinom koga ima sa biznismenom Milanom Popovićem, ne da pasoš detetu, sprečavajući ga i da ide na odmor sa školom i da vidi rodbinu van Hrvatske!

Neverovatan potez Severine nikome nije jasan, pogotovo jer su ona i Milan u bezbroj navrata razmenjivali taj pasoš – kada god bi sa detetom neko od njih putovao van Hrvatske. U nedostatku normalnih objašnjenja, ovo jedino može da se tumači pokušajem sabotiranja odluke suda koji je presudio da je ona nemarna majka i dodelio Aleksandra ocu na staranje.

Takođe, vrlo je verovatno da pevačica ovime želi i da napakosti bivšem suprugu, ali to radi na podmukao i bezobziran način, šteteći najviše interesima sina – zbog ovog njenog poteza Aleksandar ne samo da ne može da ide na odmor sa decom iz svoje škole, nego mu je i uskraćena mogućnost da vidi braću u Srbiji!

pović je preduzeo sve akcije u skladu sa zakonom kako bi zaštitio interese deteta, odnosno kako bi Severina predala sinovljev pasoš, što je dužna da uradi po presudi suda.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Avatar

Autor teksta: Gordana
Izvor: Kurir.rs/S.telegraf

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

TOMOVIĆ VENE PORED DRAGANE MITAR?! Svi detalji šok rasprave: Zbog ovoga je spreman i da je OSTAVI!

KUMA POKOJNE JELENE MARJANOVIĆ OTKRILA ŠOK DETALJE! Ona je živela kao rob, a evo šta mi je rekla pred samu smrt! UŽAS!