in

DRAGANI HOĆE DA ODUZMU DETE? Na prag porodične kuće došli joj iz Centra za socijalni rad! ZAVLADAO STRAH!

Foto: Damir Dervišagić

Na kućnu adresu roditelja Dragane Mitar zakucali su službenici iz Centra sa socijalni rad u Beogradu, kako se navodi – zbog petogodišnjeg Jovana, sina kojeg zadrugarka ima iz braka sa Sinišom Dragutinovićem, a kojeg oni čuvaju dok mu je majka u rijalitiju.

Službenici iz Centra ovo su učinili zbog navodnih brojnih prijava koje su stigle zbog situacije – Jovan je napolju, a Dragana u rijalitiju.

Zbog cele situacije i toga što je Dragana u rijalitiju, Centar za socijalni rad posetio je Draganine roditelje. Draganin tata i Siniša su vodili danas Jovana kod lekara, jer ima temperaturu. Radi svega ovoga, Siniša će potpisati da će preuzeti brigu o detetu, ali će dete i dalje ostati kod babe i dede, jer je tu navikao. A svi se plaše da će, ako to ne urade, mali Jovan završiti u hraniteljskoj porodici. Draganina majka Jadranka to ne bi podnela – izjavio je Matija, Draganin najbolji prijatelj.

Podsetimo, Dragana je učestvovala i u prethodnoj sezoni „Zadruge“, u koju je ušla kao udata žena – u braku sa Sinišom Dragutinovićem, Jovanovim ocem. Po izlasku iz rijalitija, nakon što su u javnost isplivale razne priče iz njihovog privatnog života, suprug ju je prema njenoj priči izbacio iz stana zajedno sa detetom, posle čega je i zatražio starateljstvo nad njim. Imao je izrečenu meru zabrane prilaska Dragani, a od nje je tražio da plaća alimentaciju u iznosu od 20.000 dinara.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Avatar

Autor teksta: Gordana
Izvor: Kurir.rs/Telegraf.rs

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

KOMŠILUK RASKRINKAO DARU BUBAMARU! Viđaju je kad kupuje paštetu i hleb, pa kolima PROJURI KUĆI!

PRAVE MALE ĐETIĆE! Dragana i Vladimir planiraju dete: Crnogorac otkrio šta su sve ISPLANIRALI van rijalitija