in ,

PRIJA DANIJELA RAZVEZALA JEZIK! Veljko svako jutro pije kafu na tezgi Rodića, a evo kako se Ceca pokazala kao SVEKRVA

Foto: Kurir

Na beogradskoj pijaci na Mirijevu porodica Rodić ima svoju tezgu na kojoj prodaju piliće. Bogdanini roditelji Bogdan i Danijela nisu baš uvek na svojoj tezgi, ali je njihova radnica Rada Ćoso, rekla kakva su oni porodica.

Rodići su divni ljudi, radni, vredni, pošteni, dobri… Samo najlepše o njima ima da kažem. Uvek, i u svako doba, i da izađu u susret, i da pomognu, i da se nađu kada god treba – rekla je Rada koja za sestre Bogdanu, Bojanu i Natašu kaže da vredno rade.

Uvek! Ne nekada, nego uvek. One rade svaki dan, ili su u kancelariji, ili su u razvozu, ili na pijaci u prodaji, rade non-stop – rekla je radnica.

Bogdana ne dolazi, ona je na porodiljskom, koliko ja znam. Sigurno se vraća. Ona je htela i sada da radi, ali hladno je, nije to baš za nju. Bolje da se čuva, nego da radi – rekla je radnica na tezgi Rodića.

Rada nam je otkrila i da su svi radnici bili pozvani na svadbeno veselje Bogdane i Veljka, ali da je ona iz privatnih razloga bila sprečena da ode.

Na susednoj tezgi zatekli smo Maricu Vidović, koja nam je otkrila šta Bogdanina majka Danijela uz kafu priča, i da li je zadovoljna prijom Cecom i zetom Veljkom.

Ekstra je zadovoljna i sa prijom i sa zetom, i sa komplet porodicom Ražnatović. Momak je odličan! Kad Bogdana radi, on dođe ujutru, popije sa nama kafu i ode kući – rekla je Marica.

Maricu smo pitali za Bogdaninu sestru Natašu i da li je ona u ljubavnoj vezi sa Stefanom Živojinovićem, sinom pevačice Lepe Brene.

To sam čula iz štampe. Ne mogu da potvrdim, jer nisam sigurna. Nešto se piše, a da li je tačno saznaćemo vrlo brzo – rekla je Marica

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Avatar

Autor teksta: Gordana
Izvor: Kurir.rs/Telegraf.rs

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

PRAVE MALE ĐETIĆE! Dragana i Vladimir planiraju dete: Crnogorac otkrio šta su sve ISPLANIRALI van rijalitija

PODRŠKA STIŽE SA SVIH STRANA: Šerif Konjević pohvalio nove pesme koleginice Meli!