in

NE MOŽEŠ SVE SAM! Veliko priznanje hrabre Dee Đurđević: Ona mi je pomogla da prestanem da sanjam NESREĆU!

Foto: Nemanja Nikolić

Voditeljka Dea Đurđević u februaru je doživela stravičnu nesreću, a oporavak, kaže, nije baš uvek išao sjajno. Imala je momente kada je želela da se osami, ali je i potražila pomoć stručnog lica.

Naravno da volim da se zatvorim u svoja četiri zida, ali to kratko traje. Tada obično kažem mami ili Mlađi – e sad mi treba mala pauza od svih vas. Oni me puste i to traje sat, dva, tri ili celo popodne. Moraš sebi da daš malo oduška od ove ludnice i čitavog ovog sveta – ispričala je ona, pa dodala da je uporkos svojoj snazi i pozitivnom duhu morala da zatraži pomoć stručnih lica.

Razgovaram sa stručnim licima, mislim da pored mog vedrog duha postoje stvari koje ipak oni znaju. Najviše mi je pomogla Zvezdana, koja je psihijatar. Ona mi je pomogla da prestanem da sanjam nesreću i da prevaziđem neke stvari jer imam posttraumatski sindrom. To ipak mora stručnjak, ne možeš sve sam – priznala je hrabra Dea.

 

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Avatar

Autor teksta: Gordana
Izvor: Kurir.rs/Blic.rs

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

TA ŽENA MI JE UNIŠTILA ŽIVOT: Goca progovorila o Šijanovoj ljubavnici! Bila joj je komšinica i prijateljica, a onda je pevačicinom mužu rodila DETE!

ŠOK INTERVJU BRENINOG SINA! Nisam zaljubljen u Bogdaninu sestru! Razočaram se kad vidim da je neko s nekim IZ KORISTI!