in ,

TA ŽENA MI JE UNIŠTILA ŽIVOT: Goca progovorila o Šijanovoj ljubavnici! Bila joj je komšinica i prijateljica, a onda je pevačicinom mužu rodila DETE!

Foto: Damir Dervišagić

Folk pevačica Goca Božinovska dobro pamti kako ju je muž zbog komšinice napustio i ostavio sa dvoje male dece.

Goca Božinovska zakopala je ratne sekire sa nekadašnjom prijateljicom Goranom, koja joj je preotela pokojnog supruga Zorana Šijana i rodila mu vanbračnog sina.

Pevačica je dugo ćutala o sramoti zbog preljube svog muža i njene komšinice.

Ta žena mi je uništila porodicu, ceo život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te. Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve okej. Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja – rekla je Goca jednom prilikom.

Goca i Gorana su bile prve komšinice i drugarice sve do 1996, kada je Zoran Šijan ostavio Gocu i decu, ćerku Zoranu i sina Miroslava (Mirka), zbog nje! Božinovska se sa sinom i ćerkom nakon toga preselila na Novi Beograd, a Gorana je Šijanu 1999. podarila još jednog naslednika, koji je rođen samo tri nedelje pre očevog ubistva.

Goca svojoj deci, Zorani i Miroslavu nikada nije branila da se viđaju sa bratom i nikada nije ništa ružno rekla za njega. Čak je ona bila ta koja je govorila da treba da budu u dobrim s njim u dobrim odnosima. Mirko je najviše u kontaktu s bratom.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Avatar

Autor teksta: Gordana
Izvor: Kurir.rs/Alo.rs

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

POSLE TUČE I PLJUVAČINE PALA VRELA AKCIJA?! Miljana i Zola nisu sačekali ni da im isključe svetla!

NE MOŽEŠ SVE SAM! Veliko priznanje hrabre Dee Đurđević: Ona mi je pomogla da prestanem da sanjam NESREĆU!