in

BOJIM SE DA ĆU PROKRVARITI I IZGUBITI BEBU! Tortina žena TRUDNA sa četvrtim detetom, na LEKOVIMA zbog Ede i Dragane! ŠOK

Foto: Printscreen/Instagram

Edis Fetić Edo, ljubavnik Dragane Mitar, postaće četvrti put otac iako tu informaciju još nije saznao. On je ušao u rijaliti „Zadruga“ zbog ljubavnice Dragane iako je i dalje u braku sa suprugom Zilhom Karišik Fetić, kojom se oženio pre deset godina i s kojom ima troje dece i očekuje četvrto.

Zilha je prošle nedelje otkrila da je u blagoslovenom stanju, ali ni sama ne zna šta da radi pošto Edo planira da se razvede od nje i započne zajednički život sa Draganom.

Zilha se mnogo nervirala oko svega što se dešava sa Edom i Draganom, pa je mislila da joj zbog prevelikog stresa kasni ciklus. Međutim, kako je vreme prolazilo, ona je odlučila da uradi test na trudnoću, pošto zna da je pred Edov ulazak u rijaliti bila intimna s njim. Nije se nadala da će se bilo šta desiti, pogotovo zato što nisu planirali više dece. Kada je videla da je test pozitivan, odmah se požalila bliskoj prijateljici pošto od šoka nije znala šta da radi. Zilha je rekla: “Vidi ti Edisa šta mi radi, ja planiram i četvrto dete da mu rodim, a on planira razvod. Ne znam kako mi je plod u utrobi živ od silnog stresa. Bojim se da ću prokrvariti i izgubiti bebu zbog svega što mi on i ta kurvetina priređuju u rijalitiju – kaže izvor blizak porodici Fetić i dodaje da je Zilha na još većim mukama od trenutka kadaje saznala daje trudna.

Edis ju je osramotio, a ona je dobra supruga i požrtvovana majka. Ona mu je rodila troje divne dece, četvrto je na putu, a on je zbog neke kurve sramoti. Njoj je strašno loše i mnogo se plaši da li će izgurati ovu trudnoću pošto se svakodnevno sekira i nervira zbog Edisa i Dragane. Ima veliki strah da se nešto ne desi sa detetom jer svakodnevno pije lekove za smirenje kada vidi kako se Dragana mota oko njenog muža i kako joj razara porodicu – priča izvor.

Mi, koji smo bliski sa ZiIhom, preporučili smo joj da zbog svega treba da popriča sa psihijatrom kako bi sačuvala trudnoću i manje se nervirala. Takođe, smatramo da Edis treba da sazna da mu je žena trudna i da će mu podariti četvrto dete, pa da prestane više da se zavlači sa prostitutkama.

Podsetimo, Edis, poznatiji kao gospodin Torta, i Dragana započeli vezu pre godinu i po dana bez obzira na to što su oboje u braku. Mitrovljeva je potom podnela zahtev za razvod od supruga Siniše, s kojim ima sina Jovana, dok je Edo još u braku sa Zilhom.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Gordana
Izvor: Kurir.rs/Rijaliti

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

MORAO JE DA RADI PO CELU NOĆ! Ovo je prvi Slobin posao pre nego što je postao poznat, pa prevario ŽENU u rijalitiju

2 DANA SPAVALA U KOLIMA ISPRED SAŠINE KUĆE! Iva u vrućem bikiniju čekala da Popović izađe bez Suzane, on je usledio BLOK