in

TA AVETINJA U OVU KUĆU UĆI NEĆE! Vladimirova majka BESNA na sina zbog Dragane Mitar: Otac mu se prevrće u GROBU!

Foto: Printscreen/YouTube - Zadruga Official

Ljiljana Tomović, majka učesnika rijalitija „Zadruga“ Vladimira Tomovića, jedina je osoba čije je mišljenje bitno kršnom Đetiću.

Vladimirov prijatelj, koji je insistirao da ostane anoniman iz poštovanja prema porodici Tomović, otkrio je da je Ljiljana besna zbog toga što je Vlada blizak sa Mitrovljevom, te da nikako ne prihvata taj odnos.

Ljiljana je jaka, temperamenta Crnogorka. Ona je uvek bila stub kuće, a Vlada i njegov brat gledaju u nju kao u boga, posebno od kako im je tata preminuo. Vladimir je uvek bio uzoran sin i poštovao sve što majka kaže, zbog čega je Ljiljana u šoku što se spanđao sa Draganom. Rekla mi je: „On zna da je to nikad ne bih odobrila. Kako može tako da se ponaša, gde će mu duša da me sekira ovako staru? Ta avetinja u moju kuću neće ući. Otac mu se u grobu prevrće od ovoga što on radi s tom Draganom. Ona me ne zanima u životu, neka gaji to svoje dete, eto joj ljubavnika u rijalitiju, pa neka se za njega hvata, za mog sina neće! Samo da ja dobijem razgovor sa njim, pa ću sve da mu sručim – navodi Tomovićev prijatelj.

Iako polako gazi petu deceniju života, Crnogorac je još uvek sam i, po svemu sudeći, ni Dragana nije ta sa kojom bi mogao da osnuje porodicu. Za sve je kriv strah koji oseća prema rođenoj majci, koja je oduvek vodila glavnu reč u kući Tomovića. Ona je Vladi od ranog detinjstva usadila u glavu kako bi je ubilo ako bi on u kuću doveo ženu lakog morala.

Iako se šegači po rijalitiju i glumi za pare, Vladimir je tradicionalno vaspitan i jako drži do toga da ne ukalja obraz svoje familije. Otac mu je bio mnogo strog i pravedan čovek, pre svega čestit. Nekada su zajedno gledali TV i on mu je govorio da su pevačice, voditeljke i manekenke kurve i da takve zaobilazi u širokom luku. Oni su mu jedva oprostili ulazak u rijaliti. Majka mu je plakala svaki dan jer se plašila da će tamo upoznati neku devojku na lošem glasu i da će se u nju zaljubiti. Dok je bio učesnik rijalitija „Parovi“, Vlada je kontrolisao osećanja i nije se spanđao ni sa jednom devojkom. Iako su mu se neke i dopadale, on nije dopustio sebi da se vodi osećanjima.

Ako mi dovedeš kurvu u kuću, prokleću te za ceo život. Kurva nam u kući ne treba. Mi smo ugledna familija i tako će da ostane zanavek. Ne igraj se, sine, ti si ipak klasa“, rekla je Vladimiru majka pred odlazak u „Zadrugu“ – kaže Vladin drug i dodaje:

Kada je ušao u treću sezonu „Zadruge“, zagledao se u Minu, svidela mu se, on ne bi ni mario za njenu užasnu prošlost da nije porodice. Onda je imao poziv sa majkom, koja je jasno pokazala da neće da ga vidi pored Mine Vrbaški. Bila je ljuta, drska i prekorna. Vladimir je plakao, znao je da će morati da prekine sa njom. Ista stvar je i sa Draganom Mitar, u koju se zaljubio kao nikada do sada. Ona je njegov tip totalno. On obožava niske, prsate žene. Iako je pustio da se osećanja razviju, zna da od toga nema ništa jer se mami ona nikako ne bi dopala. Sve Vladine devojke iz tinejdžerskih dana i one kasnije bile su proterane od njegove mame, kojoj nijedna nije dobra za njenog sina. Propatio je on mnogo puta jer je morao da ostavlja i one koje je mnogo voleo. Kako stvari stoje, Vlada se neće ni oženiti.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Avatar

Autor teksta: Gordana
Izvor: Kurir.rs/S.telegraf

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

OTIŠLA DA SE ODMORI, A DOŽIVELA NEPRIJATNOST: Maya Berović se u Hong Kong suočila sa svojim najvećim strahom!

MORAO JE DA RADI PO CELU NOĆ! Ovo je prvi Slobin posao pre nego što je postao poznat, pa prevario ŽENU u rijalitiju