in

SKRATILI MU PRITVOR 4 MESECA! Miki Đuričić skida nanogicu i ulazi u Zadrugu! Evo šta sad smera sa Suzanom

Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

Miki Đuričić već početkom februara skida nanogicu i ulazi u Zadrugu kako bi se oprao od svih priča koje ga prate poslednjih godinu dana, ali i kako bi zaradio novac jer je švorc.

U svemu tome mu, tajno i iz prikrajka, pomaže Suzana Perović.

U kontaktu sam sa Mikijem, svake dve nedelje idem kod njega na ručak kada zove uglavnom muško društvo. Dobro se drži, kilažu održava i jedva čeka da se ova agonija oko kućnog pritvora konačno završi. Kako mi je rekao, uskoro ide na razgovor u tužilaštvo gde će mu biti skraćea kazna, pa umesto u junu, biće oslobođen u februaru. Već je dobio poziv da odmah uđe u Zadrugu, što je on sa zadovoljstvom prihavatio, jer mu je potreban novac koji je na izmaku – rekao je dobar Mikijev drug Nebojša Bojović i otkrio šta se dešava sa Suzanom Perović.

Što se tiče Suzane, ja je nisam nijednom sreo kod Mikija u Kupinovu, ali neki moji drugovi jesu. Kažu da su ona i Miki malo u ljubavi, malo u svađi. Čas dolazi, čas odlazi od njega, ali takvi su njih dvoje. On je zbog nje celu kuću renovirao i sredio. Konačno da i on pametno uloži pare u nešto, a ne da ih uvek proćerda. Sada ima gde da uživa i društvo da ugosti, pa će 2. januara slaviti Svetog Ignjatija, kada bi trebalo svi da vidimo i Suzanu kao domaćicu te kuće – rekao je Bojović.

Čim se Zadruga završi, on i Suzana idu na zasluženi odmor koji planiraju godinu dana – kaže Bojović.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Avatar

Autor teksta: Gordana
Izvor: Kurir.rs/Star

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

2 DANA SPAVALA U KOLIMA ISPRED SAŠINE KUĆE! Iva u vrućem bikiniju čekala da Popović izađe bez Suzane, on je usledio BLOK

SVAĐA MIRE I NEDE! Škorićka: Dobro je prošla, unosila mi se u facu! A razlog je veoma OZBILJAN