in

SVAĐA MIRE I NEDE! Škorićka: Dobro je prošla, unosila mi se u facu! A razlog je veoma OZBILJAN

Foto: Ana Paunković, Dragan Kadić

Pevačice Neda Ukraden i MIra Škorić su se posvađale na snimanju novogodišnjeg programa. Problem je nastao u studiju, tokom snimanja emisije, kad je Ukradenova zatražila da se popravi ton, jer se loše čuju dok pevaju.

Gubljenje vremena

Mira je prokomentarisala da se ne gubi vreme na prekidanje snimanja, jer svi negde žure, pa je oko toga nastala žestoka svađa.

Neda je prišla stolu za kojim su sedeli Mira, Marinko Rokvić, Ana Bekuta i počela da se raspravlja sa Škorićkom. Rekla joj je: „Znaš li kome se obraćaš? Ja imam 50 godina karijere.“ Onda je Mira počela da viče i rekla joj: „Alo, bre, šta ti izigravaš? Sad si postala i tonac! Pa šta onda?“ Toliko su galamile jedna na drugu da se pola nije razumelo šta pričaju – kaže naš izvor koji je prisustvovao incidentu.

Neda je potvrdila da je došlo do svađe.

Ne zameram osobi koja tako može da reaguje. Jer, normalno, svako želi da čuje što bolji ton, da ne bude tih ili u falšu. Ali dobro, to je njeno shvatanje, svako dolazi na posao i pristupa poslu kako misli da treba. Ja želim da bude dobro, a nekome je svejedno – rekla nam je pevačica, dok je Mira ispričala svoju verziju.

Bogate karijere

Odlično je prošla. Meni niko ne može da se unosi u facu. Uz dužno poštovanje svačije karijere, ali i ja imam uspešnu karijeru, koja traje 30 godina. Tu je bilo sijaset pevača, od Lepe Lukić, Snežane Đurišić, Marinka Rokvića, Ane Bekute… Nikome nije smetalo, samo Nedi – rekla nam je Škorićeva.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Avatar

Autor teksta: Gordana
Izvor: Kurir.rs

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SKRATILI MU PRITVOR 4 MESECA! Miki Đuričić skida nanogicu i ulazi u Zadrugu! Evo šta sad smera sa Suzanom

LETELO PERJE POSLE RASKIDA! Marko traži od Lune 30.000 €! HAOS NASTAO ZBOG PARA ZA STAN!