in

DRAGANA OD ZELENAŠA UZELA 20.000 €, SAD JOJ PRETE MAMI I SINU: Zapalićemo i nju i sina, goreće kao SVEĆE! JEZIVO!

Foto: Printscreen, Shutterstock

Majka Dragane Mitar Jadranka ne da izađe iz stana jer se plaši za svoju bezbednost od zelenaša koj ima je njena ćerka ostala dužna velike pare pred ulazak u rijaliti.

Učesnica rijalitija „Zadruga“ ostavila je iza sebe grupu besnih momaka koji se bave zelenašenjem i pozajmljivanjem para. Kako je oduvek vodila raskalašan život koji su joj obezbedili njeni bogati partneri, Dragana je morala da nađe načina da sebi priušti sve ono što joj je potrebno. Kako je ostala bez zaleđine bivšeg muža Siniše Dragutinovća, a novac iz „Zadruge 2“, potrošila je za mesec dana, bila je primorana da uzme pare od zelenaša.

Gaga je ostala bez svih blagodeti debelog džepa koje joj je bivši obezbedio. Zamislite nju ko ja je svaki dan išla na kozmetičke tretmane, masaže, da ostane bez svega toga za noć?! Plakala je danima i bila u depresiji. To je za nju bilo ravno paklu. Nije znala kako će dalje.

Koja sam ja jadnica. Nemam 1.000 dinara u novčaniku, a do juče sam živela kao carica. Ubiću se ako uskoro ne nađem velike pare. Ja ne mogu da živim kao jadnica“, jadala se Dragana prijateljima. U početku je od nas uzimala pare, davali smo joj jer nam je bilo žao, ima malo dete. Kada smo mi zavrnuli slavinu, našla je drugi način. Povezala se s poznatim ze lenašima koji su joj odmah dali sumu od 20.000 evra na lepe oči, na poverenje – kaže izvor blizak Mitrovljevoj.

Krckala je lagano i te pare, a rešenja za njene dugove nije bilo. Nije se nazirao neko ko bịi joj trajno pomogao da vrati pozajmljene pare. Shvatila je da je zagrebala gde ne treba i da su momci veoma opasni. Spakovala je kofere i pobegla u „Zadrugu“. Nije razmišljala da napolju ostavlja sina Jovana i majku Jadranku, kao glavnu metu za njihov bes. Sada je sve spalo na njenu majku, koja ne sme da mrdne iz stana. Izlazi samo kada vodi unuka u vrtić i kada ide da ga preuzme. Sve vreme koristi taksi i ne šeta nigde. Već su joj pretili preko telefona. Zvali su je i rekli su joj da će je zapali ti, i nju i dete, i da će da gore kao sveća ako Dragana ne vrati keš. Jadranka je istraumirana, plače dan i noć. Plaši se da će nauditi malom Jovanu, za sebe se ne boji toliko koliko za njega. Pije lekove, trese se i strepi da joj nasilnici ne banu u sitne sate. Nije to naivna stvar, ona je ugledna žena, ali ćerka će je oterati u propast sa njenim ludačkim ponašanjem i ispadima koje ima poslednjih godina. Jadranka već traži pomoć prijatelja da spreči katastrofu – završava izvor blizak porodici Mitar.

Draganina mamu je priznala da ima probleme.

Znate kako, svaka porodica ima neke pro bleme, tako ni naša nije pošteđena! Neću sad da pričam o stvarima koje se ne vide na televiziji – rekla je Jadranka.

Jadranka: Čuvamo dete od majčine sramote!

Jadranka Mitar je priznala da njima kao porodici ne prija sve ovo što se dešava, te da na sve načine gledaju da zaštite njenog unuka Jovana.

Ne prija nam, naravno, ali dete je, što se toga tiče, zasad bezbedno u smislu da ne gleda. Niti komentarišemo niti se o tome priča, pričamo o nekim dnevnim obavezama oko toga, šta, kako, a konkretno šta se dogada, mislim da je toliko zbunjena. Tomović je koristi tako povređenu, sluđenu, koristi taj trenutak njene slabosti da joj napravi još veći pakao od života. Mislim da treba da se skloni od nje“, rekla je Draganina mama. Jadranka još kaže da njenoj ćerki očigledno treba šamarčina kako bi došla sebi i dozvala se pameti. „Njoj očigledno treba neki zemljotres, da ne kažem šamarčina, da se osvesti – rekla je Jadranka.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Avatar

Autor teksta: Gordana
Izvor: Kurir.rs/Rijaliti

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

DRAGANI DUGUJE POLA SRPSKE ESTRADE Pevači od nje kupili luks kola na CRTU za 5 MILIONA €! A ona joj mesečno daje 600 €

RUGAJU MU SE ŠTO JE SA SELA, JEDNA PEVA ZA 4.000 EVRA, DRUGA HOĆE DECU! Evo gde su i šta danas rade svi pobednici FARME