in ,

MOLILA I KUMILA DA JE PUSTE! Darku Laziću nepoznata devojka pokušava da UVALI dete! DRAMA U NEMAČKOJ!

Foto: Damir Dervišagić

Folk pevač doživeo je veliku neprijatnost kada je u klub u kojem je imao svirku došla majka dečaka ponavljajući da je to Darkov sin

Darko Lazić je posle saobraćajne nesreće promenio život iz korena, ali žene iz prošlosti izgleda će mu doći glave.

Pevač je nedavno doživeo neprijatnost od javnosti nepoznate devojke, koja je banula na njegov nastup u Nemačkoj tvrdeći da je on otac njenog trogodišnjeg sina. Prema rečima našeg izvora, navalentna crnka je pošto-poto želela da razgovara s Lazićem, ali ju je obezbeđenje sprečilo u tome.

To je bio pravi haos. Sasvim obično veče pretvorilo se u utvrđivanje očinstva. Ja sam bila na ulazu u klub u kom je Lazić pevao. Bilo je krcato, igla nije imala gde da padne. Svi su bili lepo raspoloženi i s nestrpljenjem čekali da on izađe na scenu. Međutim, na ulazu u klub sam primetila devojku koja je pravila scenu i insistirala da je sprovedu do Darka. Govorila je da mora hitno da ga vidi jer ima nešto važno da mu saopšti i da to mora baš to veče da uradi. Bila je veoma uznemirena i prepirala se sa obezbeđenjem. Ljubazno su pokušavali da joj objasne da to nije mesto za raščišćavanje intimnih stvari i zamolili je da ne pravi problem ili će biti prinuđeni da pozovu policiju, kada će zaista biti u problemu. Tada je rekla da samo želi da Lazić zna da ima još jedno dete i da nema kako drugačije da dođe do njega. Molila je i kumila da je puste, ali niko nije to shvatio ozbiljno – priča naš izvor koji se zadesio u pomenutom klubu.

Prema njegovim rečima, Lazića su uputili u to, ali je on ostao u čudu.

Darko je rekao da nema vanbračne dece, a da ih ima, sve bi ih priznao. I on se uplašio da mu neko nešto ne smešta i zahvalio im je što tu ženu nisu pustili blizu njega, jer je želeo da se koncentriše na nastup, a ne da misli o budalaštinama. Toj devojci su rekli da će morati na drugi način da dođe do Lazića, da on ne poznaje nijednu Jasminu iz Frankfurta i da su to izmišljotine. Pevač nije mogao da poveruje u to na šta su žene spremne i kako koriste decu za manipulaciju. Sve se završilo dobro. Nakon koncerta, Darko se slikao sa svim fanovima i delio autograme – završava naš izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačem, ali on nije odgovarao na naše pozive.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Avatar

Autor teksta: Gordana
Izvor: Kurir.rs

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

OVO JE NA KRAJU PRESUDILO? Anabela progovorila o razvodu kao nikad pre! (FOTO)

TAJNA IZ SREĆNIH LJUDI OTKRIVENA POSLE 3 DECENIJE! Povezuje ove 4 pevačice: Niste ni svesni o kakvom PROPUSTU je reč!