in

MARKO MILJKOVIĆ OPET IDE U ZADRUGU? Već je spakovao kofere: Kako li će tek Gagi ovo da PODNESE?

Foto: Sonja Spasić

Marko Miljković navodno će se još večeras useliti u Belu kuću „Zadruge“. Naime, ono što je presudilo bio je ogroman honorar koji mu je ponuđen, a on nije mogao da ga odbije.

Gledao sam da se sklonim vezano za ‘Zadrugu’ i govorio sam da hoću da život usmerim u drugom smeru, a da to ne bude rijaliti, ali dobio sam jako dobru ponudu i mislim da je ovo dobar trenutak za mene i moj biznis koji mogu dobro da izreklamiram u rijalitiju. Izguraću ovih pet meseci, napraviću bum što se tiče mog posla i mog finansijskog stanja koje će biti fantastično kada budem izašao iz rijalitija. Razmislio sam i rešio da ponovo uđem. Ja sam nekoliko puta odbijao da uđem u ‘Zadrugu’, u decembru nisam bio spreman, niti sam želeo, a sada mi se ova prilika ukazala i učinila interesantnom i mislim da će to biti dobro ovaj put – ispričao je ovim povodom Marko, dok se još pakovao za put u Šimanovce.

Nisam uzbuđen, osećam se lagano. Verovatno ću biti uzbuđen kada budem ušao unutra, kada se budem osvestio da sam ponovo u igri zvanoj rijaliti – zaključio je on, dok se na društvenim mrežama aktivno polemiše o tome kako li će otac njegove bivše, Gagi Đogani, reagovati kada ga bude video na vratima rijaliti kuće.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Avatar

Autor teksta: Gordana
Izvor: Kurir.rs

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

ŠABANOVU VILU GOCA IZDALA ARAPSKOM KONZULU! Pevačeva udovica uzima 5.000 € mesečno, a ovo joj je bilo NAJVAŽNIJE!

PEVAČICA RASKINULA SA DEČKOM POSLE 9 GODINA! Ljupka zbog dečka na jakim lekovima?! NOĆIMA NE SPAVA, NE JEDE! OČAJ