in ,

ŠABANOVU VILU GOCA IZDALA ARAPSKOM KONZULU! Pevačeva udovica uzima 5.000 € mesečno, a ovo joj je bilo NAJVAŽNIJE!

Supruga pokojnog pevača pre nekoliko meseci iznajmila je kuću na Dedinju ambasadi jedne arapske zemlje, kojoj nije bio nikakav problem da izdvoji pozamašnu sumu za smeštaj svog diplomate

Gordana Šaulić već nekoliko meseci izdaje luksuznu vilu na Dedinju konzulu ambasade jedne bogate arapske države. Udovica Šabana Šaulića za mesečnu rentu porodičnog doma uzima pet hiljada evra.
Ubrzo nakon pogibije kralja narodne muzike, Goca je shvatila da ne može da živi sama u velelepnoj vili, o čemu je Kurir već pisao. Kako su njeni prijatelji tada rekli, Gordanu sve podseća na supruga, svaki kutak kuće joj natera suze na oči, a i vila je prevelika za nju samu, pa je rešila da je izda, te je, u dogovoru sa decom, našla odgovarajućeg zakupca.

Vrednost kuće na Dedinju je oko milion evra. Prepisana je na Gocinu i Šabanovu decu – Sanelu, Ildu i Mihajla, s tim što supruga ima pravo na doživotni boravak u njoj. U dogovoru sa naslednicima, koji su joj i sami savetovali da nađe neki stan, odlučila je da je izda – kaže izvor i dodaje da je za vilu bilo lako naći zainteresovane.

Kuća je velika i na dobroj lokaciji, u blizini Belog dvora, ograđena je, ima privatnost. Stvarno je raj za ljubitelje luksuznih nekretnina. Zato Šabanovoj udovici nije bilo potrebno mnogo vremena da nađe zainteresovane. Čak nekoliko njih, što biznismena, što diplomata, ponudilo se da zakupi vilu, ali je Goca najbolju ponudu dobila od ambasade arapske zemlje. Upoznala je i njihovog konzula, njegovu porodicu, i shvatila da bi oni bili najbolji stanari njenog porodičnog doma i da bi o kući vodili računa kao i ona. Konzul, tačnije ambasada, mesečno Gordani plaća 5.000 evra, što je za ovu arapsku zemlju prava sitnica – kaže izvor i dodaje da se Šaulićka još nije pomirila sa gubitkom Šabana i nije joj lako da boravi u vili bez njega.

Ona je neposredno pre nego što je predala ključeve vile našla stan, u kome sada živi. Do komentara porodice Šaulić nismo uspeli da dođemo.

Foto: Printscreen/Instagram

LUKA UŽIVA U LJUBAVI

Šabanov unuk pokazao devojku

Unuk Šabana Šaulića Luka Adžić uspešan je fudbaler, a trenutno brani boje belgijskog fudbalskog kluba Anderleht. Da Luka nije opterećen samo sportom, pokazao je i na društvenim mrežama, gde se pohvalio novom devojkom Aleksandrom Ličinom. Fotke atraktivne brinete Luka non-stop objavljuje, a uglavnom su zagrljeni. Aleksandra, koja na Instagramu ima više od 13.000 pratilaca, iz Novog Sada je i studira na Fakultetu tehničkih nauka.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Avatar

Autor teksta: Gordana
Izvor: Kurir.rs

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

MAYA BEROVIĆ SIGURNA U SEBE: Prošla godina je bila uspešna, a nadam se da će Nova biti u znaku mojih  novih pesama!

MARKO MILJKOVIĆ OPET IDE U ZADRUGU? Već je spakovao kofere: Kako li će tek Gagi ovo da PODNESE?