in

JARIĆ DAO 3 MILIONA € ZA KUĆU U CENTRU SRPSKE PRESTONICE! A ne gine mu da iskešira još 200.000 za opremanje! FANTAZIJA!

Foto: Vladimir Šporčić

Marko Jarić, iako živi u Majamiju gde poseduje kuću na samoj obali i jahtu koja mu je sve vreme na raspolaganju, odlučio je da se skući i u Beogradu. Kako se navodi, radovi koji su zvanično počeli u martu 2018, završeni su krajem prošle godine kada je i bio rok koji su imali izvođači da predaju ključeve u ruke proslavljenom košarkašu.

Vrednost vile se, navodno, procenjuje na tri miliona evra, a sportista će još 200.000 evra uložiti u opremanje.

Kuća ima pet spavaćih soba, tri kupatila, fitnes salu, bazen, ali i nekoliko parking mesta. Marko je angažovao firmu koja je bila izvođač radova i insistirao da moraju da završe u zakazanom roku kako ne bi plaćao penale. Radove je nadgledao njegov otac Srećko. Sada kada su završeni radovi, Marko je našao agenciju koja će biti zadužena za opremanje vile – rekao je izvor blizak Jariću.

Pošto želi da vila u Beogradu bude opremljena nalik onoj koju ima u Majamiju, on je i naglasio dizajneru enterijera u kom vizuelnom pravcu želi da bude uređen njegov dom u Srbiji.

Marko je sve vreme putem mejla i mobilnog telefona na vezi sa dizajnerima. On ima svoje zamisli i nacrte kako želi da mu izgleda prostor, a ljudi iz agencije mu povratno šalju krajnja rešenja. On želi da ima dosta crnih površina, a da sobe za njegove ćerke budu prilagođene uzrastu. On je rekao agenciji da ne žali novac, pa se šuška da bi ugrubo sve koštalo oko 200.000 evra, jer je reč o veoma skupim komadima nameštaja. Dizajneri su mu predočili da će možda mnoge komade nameštaja morati da uvezu jer to što on želi retko se nalazi na našem tržištu – naglašava izvor.

Komšije ispred vile na Dorćolu kažu da Jarić retko dolazi.

Dok su bili radnici došao je možda dva puta. Ma šta će dolaziti. Čovek ima novac, plati izvođače i ne boli ga glava oko radnika – kaže jedan komšija.

I ranije je vladala ista situacija.

Marko je divan gazda, jeste da retko dolazi zbog svojih obaveza u Majamiju, ali nije previše zahtevan. Ovo nije zgrada, već kuća koja će biti u ravni sa ostalim u ulici – rekao je svojevremeno radnik na gradilištu.

Inače, vila koja je na tri nivoa osim pet spavaćih soba i tri kupatila, ima i veliku dnevnu sobu u prizemlju, manji dnevni boravak na drugom spratu, veliku kuhinju i sobu za devojčice, kao i za njega i goste, na trećem nivou postoji soba za igru, u koju će smestiti bilijarski sto, pikado, veliki kućni bioskop i još puno toga.

Marko, koji je godinama u sportu, vodi računa o svom izgledu, pa će tako posebnu pažnju posvetiti i fitnes sali. Opremanje ove prostorije sa spravama za trening dodatno koštaju i nisu uračunate u cenu dizajnera jer to radi potpuno drugi tim ljudi. Prema rečima izvora bilo je reči da pored teretane bude i sauna, ali nije siguran da li je to ostalo u nacrtu kuće.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Avatar

Autor teksta: Gordana
Izvor: Blic.rs

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

OZBILJNIM KORACIMA NAPRED: Emelin Fetić posle Lukasove pesme, sprema nešto NEOČEKIVANO za publiku! (VIDEO)

OTAC JU JE NAPUSTIO SA 6 GODINA, A RUSKI TAJKUN JOJ NUDIO SUVO ZLATO ZA JEDAN DAN S NJOM! Zorana je grcala u BEDI, imala je 8 godina kad je uzela NOŽ u ruke, a danas izgleda kao milion dolara (FOTO)