in ,

KADA DOVOLJNO ŽELIŠ, MOŽEŠ SVE! OVO JE DOKAZ ZA TO! Marina Maky Radosavljević snimila novi spot u karantinu! (VIDEO)

Foto: Promo

Kada imaš cilj, onda nađeš I način, a tome najbolje svedoči pevačica Marina Maky Radosavljević koja je našla način da snimi spot za svoju novu pesmu “Plači mala”.

U ovom poduhvatu su joj pomogli I mnogi prijatelji sa estrade, između ostalih Filip Mitrović, Vanja Mijatović, Aleksandra Tadić Cipka I Ljuba Perućica I mnogi drugi, kao I srpski maneken Nenad Pajić, koji je priznat u svetskim modnim vodama I bivši Partizanov fudbaler Nikola Ninković Džigi.

Pesmu potpisuju Miša Mijatović koji je radio muziku, tekst je pisala Jelena Vučinić, a aranžman Miloš Mihailović.

Spot je sniman u karantinskim uslovima, tako što je svako od prijatelja snimio sam sebe. Uz pesmu je poslat I obavezan slogan “Ostani kod kuće”, što je cilj u borbi protiv korona virusa.

Sigurno je da je ovo jedini spot koji se može nazvati karantinskim video projektom, a ukoliko bude imala sreće, koliko I mašte I upornosti, Marinu sigurno očekuje blistava muzička karijera, posebno ako se uzme u obzir da je pored odličnih vokalnih mogućnosti, koje je pokazala u takmičenju “Zvezde Granda”, odlično izgleda, a ako je suditi po pesmi “Plači Mala” zna da odabere I pesmukopja će se svideti publici.

Uostalom, poslušajte, pa procenite sami!

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Avatar

Autor teksta: Gordana
Izvor: Balkan Lifestyle

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

NEMOGUĆE DA JE TO ON Glumio je Pantićevog sina u Tesnoj koži, a danas sa 57 godina IZGLEDA OVAKO (FOTO)

MISTERIJA TRAJE I 19 GODINA POSLE SMRTI ROĐE RAIČEVIĆA! Ova STVAR i dalje stoji NETAKNUTA na 4. spratu, stanari NE SMEJU da je OTVORE!