in

Otkrivena NAJVEĆA Lunina LAŽ u Zadruzi IKADA! Tu je i Gastoz, Marko, priča o nedozvoljenim supstancama

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Zadrugari su odgovarali na pitanja novinara, a pripadnici sedme sile imali su pitanja za Anabelu Atijas.

– Koja je najveća laž koju je Luna iznela u „Zadruzi“ i što sve ove godine skriva vezu sa Gastozom – bilo je pitanje za nju.

– Kako možeš da dozvoliš da ovaj tamo Anabel (Đedović) etiketira tvoje dete kao narkomana – vikao je Gagi na Anabelu.

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– To je rekao tvoj brat. Najveća laž koju je Luna iznela je da je imala poziv sa mnom i da sam joj ja rekla da raskine sa Markom. Ono za marihuanu je smešno, jer nije rekla tačno. Novinari su me zvali i ponudili mi četiri opcije – džoint, trava, vutra i marihuana. Andrej je pročistio snimak i slušao, nigde se ne čuje šta je rekla. Luna, Andrej i ja nikad u životu nismo seli i pili zajedno, a kamoli da gledamo seriju i da duvamo zajedno. To veze sa životom nema, to je takva laž. Onda je slagala to za vozačku, to je lupila. Ja sam nju prepisala u drugu školu. Najveća laž posle te da sam je zvala privatno, u ovoj „Zadruzi“ kad je rekla da je pobegla od mene i da sam je ja naterala da raskine. Ja sam uvek imala mišljenje o Marku, ali nisam ga iznosila ako ona nije započinjala tu temu, kada je raskinula ja sam je podržala. Kada mi je sve to rekla, rekla sam joj: „Ti si luda, ti si Luna, treba da uživaš, kako možeš da dozvoliš da te vaspitava dečko koji nema ni kučeta ni mačeta“. Htela sam da joj dignem samopouzdanje i da je zaštitim ako dođe do nekih greški. Kao ova sad kod je rekla da sam joj ja branila vezu. To za Gastoza nije istina, oni su imali šemu, jesu prijatelji, i dan danas kad se vide poštovanja, on joj je veći prijatelj koji je bio u najtežim momentima, nego ovi sad što je štite od majke – rekla je Anabela.

– Misliš li na svoje zdravlje uopšte – bilo je naredno pitanje za nju.

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Ja sam još u „Zadruzi 1“ osetila da mi je zdravlje narušeno, prošle godine sam dobila dijagnozu, da imam oštećenje štitne žlezde. To je bolest, ljudi ne izgledaju bolesno ali se osećaju konstatno loše. Psihički mi je zdravlje narušeno, vraćala sam se psihijatru i antidepresivima još u braku sa dotičnim. Ako za svoju decu treba da umrem, umreću. On mi kaže: „Pićeš lekove kao tvoja mama“. Ušla sam ovde da izbacim tugu i bol iz sebe i nadam se da ću odavde da izađem i da se posvetim onima kojima trebam, a ne onima koji me odguruju od sebe – rekla je Atijasova.

– Izgubila si tri nedeljna honorara, a Miljković kaže da će te tužiti, da li možeš da se suzdržiš od burnih reakcija zbog svoje druge dve ćerke – bilo je još jedno pitanje za Anabelu.

– Novac mi nikad nije bio najbitniji. Daću sve od sebe da se iskontrolišem, nije mi to bila namera, ali moj organizam tako reaguje na nepravdu i kad vidim zverski izraz lica. To je u meni ostalo jer se nikad nisam suprotstavljala u braku. Sad opet doživljavam da moje dete neko psihički zlostavlja, mislim da moram da idem na neko lečenje i izbacivanje iz sebe to – rekla je Anabela.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Avatar

Autor teksta: Gordana
Izvor: Balkan Lifestyle

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

URNEBESNO „Htela sam da iznenadim…“ Bekvalčeva UGLJENISALA pitu – prava domaćica“ (FOTO)

NEMOGUĆE DA JE TO ON Glumio je Pantićevog sina u Tesnoj koži, a danas sa 57 godina IZGLEDA OVAKO (FOTO)