in

OLGICA SAMOILOVIĆ VLASNICA BRENDA HEDERA VITA TVRDI: „Tržište osvajamo KVALITETOM!“ (FOTO)

Skoro smo sigurni da ne postoji osoba koja nije čula za brend „Hedera Vita“. Ova uspešna kozmetička kuća iz Loznice, uspešno posluje već deset godina, kako na prostoru Srbije, tako i na evropskom tržištu. Kao i svaki, ni njihov početak nije bio lak, ali vlasnica brenda Olgica Samoilović je pokazala da se radom, trudom i razumevanjem sve može postići. U iskrenom razgovoru za naš portal, Olgica otkriva zašto se odlučila baš za kozmetiku i šta nas sve očekuje od brenda „Hedera Vita“!

Foto: Privatna arhiva

1.Kako je krenula priča sa Hedera Vitom i zašto ste se odlučili baš za kozmetiku?

Oduvek sam se vodila latiskom izrekom da sreća prati hrabre. U svetu surove konkurencije shvatila sam da ne želim da zavisim ni od koga i samim tim da mi samostalni posao može doneti najviše sreće i zadovoljstva. Od malena sam bila fascinirana kozmetikom i maštala sam da jednoga dana imam svoju sopstvenu kozmetičku liniju, pa sam svu svoju energiju i strast usmerila u tom pravcu.

Foto: Privatna arhiva

2.Sa kojom vizijom ste ušli u posao i da li, sa ove tačke gledišta, možete reći da ste na dobrom putu da ostvarite svoj cilj?

Kao što sam rekla, od samog starta bilo je jasno da se moram boriti da ostvarim svoj san i svoje ciljeve. Bilo je potrebno mnogo, truda, rada i volje, ali mogu reći da polako sve dolazi na svoje mesto. Sa obzirom na činjenicu da u svetu kozmetike uvek ima novina, bilo da su u pitanju sirovine, dizajn pakovanja ili sama prezentacija proizvoda, potrebno je uvek ići u korak sa vremenom (ili čak i ispred vremena) kako bismo svojim vernim korisnicima uvek pružili najbolje prirodne kozmetičke proizvode.

 

3.Mnoge javne ličnosti koriste vaše proizvode, ali vas i reklamiraju. Imate li zaštitno lice ili sarađujete sa svima?

Moram iskreno reći da sam presrećna, jer sam se i sama uverila, više puta, da poznate ličnosti koriste naše proizvode. Trenutno nemamo zaštitno lice Hedera Vita proizvoda, ali spremamo se za velike promene na tom polju, tako da možete svašta novo očekivati od nas.

Foto: Privatna arhiva

4.Nedavno ste imali otvaranje radnje u Beogradu na Cvetnom trgu. S’obzirom na to da je Beograd veliko tržište, planirate li još neku prodavnicu u ovom gradu?

Hedera Vita radnje postoje već u Loznici, Novom Sadu i Subotici, a Beograd nam je došao kao šlag na torti. Što se tiče Vašeg pitanja o otvaranju novih prodavnica, svakako, u planu su nam nove prodavnice na raznim lokacijama, ali zasad ne smem da otkrivam detalje kako bismo, kao i do sada, iznenadii naše verne kupce.

Foto: Privatna arhiva

5. Da li je svako otvaranje vaših radnji tako pompezno medijski propraćeno i da li na svako dođe toliko poznatih ličnosti?

Svako otvaranje radnje za nas je bilo posebno i uložili smo mnogo ljubavi i truda, jer je svaka nova radnja za nas značila korak napred i stabilnost za naš brend i moj tim. Beograd je posebno mesto za sve nas, on je epicentar medijskih ličnosti, pa smo u Beogradu, logično, imali najveći odziv naših dragih prijatelja, saradnika i poznatih ličnosti.

 

Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo

6.Često izbacujete neke nove proizvode. Šta možemo od noviteta očekivati uskoro?

Naši iskusni tehnolozi, najbolji formulateri se trude da u ponudi imamo proizvode za sve profile ljudi i za različite tipove kože, pa je samim tim paleta naših proizvoda veoma šarenolika. Kod nas se svakog dana isprobavaju nove formule, ali dok se svi testovi ne sprovedu mi ne najavljujemo konkretne proizvode. Pratite nas, uskoro ćemo u ponudi imati nove, vrlo svrsishodne proizvode koji se do sada nisu nalazili na našem tržištu.

7.Kakvi su planovi i šta je ono što planirate uskoro, kada je u pitanju vaš brend?

Jedno je sigurno i to se nikada neće promeniti, ostajemo verni sebi i verni prirodi. Priroda nas i dalje uverava da ne možemo ići mimo nje, jer smo i sami samo deo naše divne planete. Nastavljamo da stvaramo, najbolje prave prirodne kozmetičke proizvode!

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Avatar

Autor teksta: Gordana
Izvor: Balkan Lifestyle

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

NOVI RAT NA ESTRADI! Karleuša POBESNELA, pa uradila OVO koleginici! Ona se OGLASILA i otkrila ISTINU!

ŠOKANTNO! OTKRIVENA dugo ČUVANA TAJNA Vesne Zmijanac!