in ,

ŠOK! Nakon operacije želuca kada je UMALO IZGUBILA ŽIVOT, Indi se nije zaustavila – IDE NA JOŠ JEDNU!

Foto: Youtube printscreen/ U Korak Sa Tv Grand

Pevačica Indira Aradinović Indi gostovala je u emisiji „Magazin in“ zajedno sa Ružom Rupić.

Nakon što je Ruža izjavila da je njena generacija opterećena fizičkim izgledom, voditeljka Sanja Marinković želela je da čuje i mišljenje Indi, koja je, podsetimo, umalo izgubila život zbog toga što je želela da izgubi kilograme operacijom želuca.

– Nametljivost je pitanje zašto su jako mlade devojke opterećene (fizičkim izgledom). Jako se brzo živi, jako je nametnuto. Jako je bitno da imaš i te grudi i tu zadnjicu… Počevši od te Kim Kardašijan, koja to diktira – istakla je Indi.

– Kažu da svaka žena koja odluči da ode „pod nož“ sigurno ima neki rez na srcu ili na duši, pa je odlučila da to leči. Kada si ti odlučila da se podvrgneš operaciji, da na taj način izgubiš kilograme, šta ti je prolazilo kroz glavu? – pitala je Sanja Indiru.

– Kada bih ti rekla da planiram opet da se podvrgnem, ti bi pala u nesvest. Kao i moja mama i svi što gledaju. Planiram za godinu dana da idem na još jednu, jer sam nezadovoljna svojom zadnjicom. Nestala je. Kada sam izgubila kilograme, ona je nestala. Ja bih da to istaknem, Bože zdravlja – otkrila je pevačica, pa dodala:

– Imala sam taj višak kilograma, bila nesrećna, osećala se kao da taj višak ne pripada meni. Ta potreba da jedem, to je hronično, ta neuzvraćena ljubav. Sindrom HNLJ, hronično neuzvraćena ljubav. A sad gubim i zadnjicu, gubim i grudi, a navikla sam da ih imam – istakla je Indi.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Avatar

Autor teksta: Gordana
Izvor: Balkan Lifestyle

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

DUNJA ILIĆ živi u Gruziji, ali i dalje šokira Srbiju! Evo OD ČEGA ZARAĐUJE DVE HILJADE EVRA MESEČNO!

NOVI RAT NA ESTRADI! Karleuša POBESNELA, pa uradila OVO koleginici! Ona se OGLASILA i otkrila ISTINU!