in

„NE PRETI ONAJ KOJI OSTAVLJA, VEĆ ONAJ KOJI JE OSTAVLJEN!“ Oglasio se Dado Glišić: POČINJE RASKRINKAVANJE?

Foto: Instagram Printscreen/dado_glisic

Dado Glišić, popularni pevač, ponovo je došao u samu žižu javnosti kada je njegova bivša devojka i rijaliti učesnica, Zerina Hećo, javno iznela optužbe da ju je navodno maltretirao psihički i fizički. Nakon sukoba ovog turbulentnog para, dobili su oboje zabranu prilaska, ali se Zerina ipak pojavila na Pink televiziji i iznela javno optižbe, dok je Dado odlučio da se ne oglašava dok traje zabrana.

Danas je objavio na Instagram storiju izjavu, te na taj način najavio „raskrinkavanje“ Zerine Hećo, za koju je rekao da ona sve ovo navodno radi zbog medija,

Foto: Instagram Printscreen/dado_glisic

– Ne preti onaj ko ostavlja, već onaj ko je ostavljen… I ne donosi se torta na nastup nekome ko te navodno proganja i psihički i fizički maltretira. Pametnom dosta – glasio je prvi status Glišića, a onda najavio i svoje oglašavanje:

Foto: Instagram Printscreen/dado_glisic

– Moje saopštenje za javnost će izaći onda čim budem oslobođen po svim tačkama lažnih optužbi. Tada ću vam kroz isto saopštenje objasniti kako se sve desilo i zašto sam sebi sve ovo dozvolio. Hvala vam na podršci i neka vam ovo bude jasan primer da pazite koga puštate u život – poručio je Dado na Instagramu.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Avatar

Autor teksta: Gordana
Izvor: Balkan Lifestyle

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

POLICIJA GA PRIVODILA VIŠE PUTA! Bio je prva ljubav Dragane Mirković, a ljubio je još jednu poznatu pevačicu! (FOTO)

Saša Matić pokrenuo novi biznis! GRADI TURISTIČKI OBJEKAT U SRCU TARE! (FOTO)