in

ONE SU NAJUSPEŠNIJE PREDUZETNICE U SRBIJI: Dodeljene nagrade “ženama zmajevima”

Udruženje poslovnih žena Srbije

Udruženje poslovnih žena Srbije dodelilo je nagrade “Cvet uspeha za ženu zmaja” za devet najuspešnijih preduzetnica, a po prvi put i specijalno priznanje za akademski doprinos ženskom preduzetništvu.

Udruženje poslovnih žena Srbije

Na svečanosti koja je upriličena u skladu sa izmenjenim uslovima rada zbog kovida19, specijalno priznanje za akademski doprinos ženskom preduzetništvu dobila je profesorka Mirjana Radović – Marković za naučni časopis “Journal of Women’s Entrepreneurship and Education” (u izdanju Instituta ekonomskih nauka).

Takođe, specijalno priznanje za doprinos razvoju ženskog preduzetništva u Srbiji dodeljeno je Dubravki Negre, direktorki regionalnog predstavništva EIB za Zapadni Balkan.

Po 14. put dodeljene su nagrade za Izvozno orijentisanu firmu, a nagradu je dobila Dragana Čalija, vlasnica preduzeća “Saint Di & Co” d.o.o. iz Novog Sada i Olgica Samoilović, vlasnica preduzeća “Hedera Vita” d.o.o. iz Loznice.

Po 14. put dodeljene su nagrade za Izvozno orijentisanu firmu, a nagradu je dobila Dragana Čalija, vlasnica preduzeća „Saint Di & Co“ d.o.o. iz Novog Sada i Olgica Samoilović, vlasnica preduzeća „Hedera Vita“ d.o.o. iz Loznice.

Udruženje poslovnih žena Srbije
Udruženje poslovnih žena Srbije

Za uspešan poslovni model nagrađena je Tatjana Todorović, vlasnica preduzeča „Agro Dukat“ doo iz Zrenjanina.

Specijalno priznanje za razvoj porodičnog biznisa dobila je Dragana Vulić, suvlasnica i direktorka „Mirex“ d.o.o. iz Rumenke, dok je dobitnica specijalnog priznanja za eko inovativnost Vesna Baur, suvlasnica i direktorka ?Basna“ d.o.o. iz Atenice.

Nagradu specijalno priznanje za razvoj brenda dobila je Ljiljana Paušic Mojić, vlasnica i direktorka „KSG“ d.o.o. iz Jazaka, dok je nagradu za humanitarni doprinos i podršku socijalnom preduzetništvu dobila Tijana Milovanović, vlasnica i direktorka „Ukras“ d.o.o. iz Vranja.

Specijalno priznanje u oblasti vaspitanja i obrazovanja dece dobila je Nada Mašić, vlasnica PU „Dečja kuća – Ljubav, vera i nada“, iz Beograda, dok je priznanje za kreativno zanatstvo pripalo Gorjani Ponjević Ballani, vlasnici i direktorki „Wood Planet“ d.o.o. iz Zrenjanina.

Takođe, specijalno priznanje van kategorije za najbolji mentorski par dobile su mentorke iz UPŽ Srbije: Nataša Pavlovic Bujas, vlasnica i direktorka „Blumen Group“, Beograd i Tanja Mamula Nikolić vlasnica „ACT2B“, kao i Ivana Radić preduzetnica iz Zagreba.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Avatar

Autor teksta: Gordana
Izvor: Balkan Lifestyle/Tanjug

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

„DARI SU MOŽDA I SIN I DEČKO U PUBERTETU“ Folkerka u PROBLEMU, potražila POMOĆ od Jovana Marića?

Bivša ljubav Zdravka Čolića pozitivna na koronu!